På tur med Reidar #1

Tom Røren og Per Holger Hansen var så heldige å få være med Reidar Halden på tur. En flott og lærerik opplevelse i Haldens rike… Fremmøte hos Reidar i Svingen og biltur til start ved Rønnehue. Drøye tre timers tur onsdag 5. oktober 2016.
Boplassen Rønnehue inne på Vestskauen disponeres av Skoger og Konnerud Historielag etter avtale med eieren Selvik Bruk. Plassen er restaurert på dugnad de siste årene, og er nå gjort tilgjenglig for utleie, men kun for voksne medlemmer av historielaget. På Rønnehue arrangerer vi også Rønnehuedagen samme helg som Vestkogjegernes minnedag finner sted ved bautaen på Vestskogen.
Vi arrangerer også historiske vandringer og høstmøte med kulturhistorisk innhold. Skoger og Konnerud Historielag mener å ha et godt tilbud.
Skoger og Konnerud Historielag

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=WVGif7MaydA