Nok en flott matopplevelse!

Reidun, Marianne og Jorun tar en kopp kaffe…!?

Også i år var vi heldige og ble invitert til GlaMat-festivalen i Stavanger av Marianne og Oddmund Sande fra Randaberg. Gode naboer i Maracajau…
Vi fikk også mye tid sammen med Reidun og Åge. Krabbemiddag og kulturell oppdagelse av Randaberg. En hel dag. Interessant og hyggelig!
Ikke nok med det… vi traff også Rørvik-familien fra Svelvik. Bjørg, Håkon, Britt og Thorleif. Hyggelig og morsomt. Som alltid. Vi rakk også innom Arild og Grethe i Stavanger. Så møtte vi Line og Hanna i leiligheten til Hanna og Sander i Stavanger før vi reiste til Trollbu over fjellet… Hjertelig takk for en spennende og innholdsrik langweekend, sammen med familie og gode venner.

Litt glamat-info:
Gladmat er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes.
Gladmat er den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I 2019 arrangeres festivalen for 21. år på rad.
Gladmat ønsker å vise frem nisjeprodukter, råvarer og det siste innen trender. Samtidig søkes deltakere som representerer lokale kvalitetsprodukter med unike historier.
Festivalen trekker opptil 250.000 besøkende i løpet av fire dager, og får stor oppmerksomhet både regionalt og nasjonalt.
Gladmat AS er en non-profit organisasjon, som har Gladmatfestivalen som sin hovedvirksomhet.

Fargerike folk i fargegata…. Oddmund, Reidun, Marianne og Jorun.

Jorun og det nye barnebarnet…

Lunch sammen med Line og Hanna på Ostehuset før vi reiste til Trollbu.