Klart SIF ikke var forberedt

SIF var nok dårlig forberedt til hjemmekampen mot Start. 1-1 mot bunnlaget, som har tapt 11 av 19 seriekamper, er langt fra godt nok.

Eirik Ulland Andersen 
er ikke nådig etter Strømsgodsets 1-1 mot Start. SIF-profilen mener man har hatt det for gøy på trening og fyrer løs mot opplegget. – Det er altfor dårlig. Det er altfor dårlig at vi starter kampene sånn som vi gjør. Det har kanskje vært for mye prat om å ha det gøy på trening, men det hjelper ikke når vi kommer så dårlig forberedt til kamp og når vi åpner kampene på den måten. Da sitter du i hvert fall ikke igjen med tre poeng i en eliteseriekamp, sier Andersen til Drammens Tidende.  Trener Bjørn Petter Ingebretsen avviser at SIF ikke var godt nok forberedt: – Vi har gått igjennom og sett kamper på forhånd. Vi har ikke gjort noe annerledes enn vi pleier. (NTB)

Alltid på hugget. Enten det er foran en fotballkamp eller skisesongen…!