Nytt dekk til Dyrsku’n

Dekkmann og Continental viser frem det helt nye traktordekket TractorMaster på Dyrsku’n 2018. TractorMaster er et avansert radialdekk med helt ny teknologi. 

Dekkmann skal vise nytt traktordekk på Dyrsku’n. Om dama følger med, vites ikke

Med TractorMaster utvider Continental og Dekkmann sin produktportefølje i landbrukssektoren, og TractorMaster kompletterer standarddekkene Tractor70 og Tractor85 som har vært på det europeiske markedet siden i fjor. Nå er det klart for storlansering i Norge, nå som også den viktige 65-profilen er på plass. 

TractorMaster har en nyutviklet N.flex stamme med en høy andel av nylon, og en spesialutviklet kanttråd som kalles «single-wire bead technology». Materialet i stammen og den nyutviklede kanttråden gir den rette kombinasjonen av fleksibilitet og stabilitet. Dekkets mønsterutforming sikrer svært lav jordkomprimering og god levetid.

TractorMaster skal produseres hos Continentals anlegg for landbruksdekk i Lausado, Portugal. De første dekkene blir levert nå i september, og mot våren 2019 vil det også komme i flere dimensjoner. Alle relevante dimensjoner for det norske markedet blir lagerført i Norge, på Continental Dekk Norge AS sitt hovedlager i Askim.

– Continental satser stort på landbruksdekk, og det kommer også vi i Norge til å satse på mer i tiden fremover under navnet Continental Agro, forteller produktsjef hos Dekkmann, Torleiv Dalen Haukenes, som viser frem TractorMaster i 65-profil (samt Tractor70 og Tractor85) for første gang i Norge på Dyrsku`n 14. til 16. september. 

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da. Dekkmann er en landsdekkende kjede fra Mandal i sør til Alta i nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed «datterdatter» av Continental AG i Tyskland.