Ikke lenger hva det var

Kaffe og øl er ikke lenger kaffe og øl…
Hva er galt med vanlig kaffe og hva er galt med «vanlig» øl?
At utvalget blir bredere og mer omfattende er vel et pluss for de fleste. At det blir flere kaffevarianter er jo bra. At det blir flere ølvarianter er også bra. Men. Hvorfor i all verden skal man produsere multeøl. Øl produsert av det gule gull fra fjellets multemyrer. Som de fleste bruker i multekrem og på brødskiva som syltetøy. Hva i all verden har multer med øl å gjøre?
Og det lages kaffe med smak av honning, syltelabber og lampeskjermer…! Det er vel ikke helt slik ennå, men du skal se…. det kommer!
Å bivåne alt ølet i hyllene på Meny er rett og slett tragikomisk. Skal jeg tippe – tror jeg at 80 prosent av ølet i disse meny-hyllene er det svært få som kjøper. Og de som kjøper kjøper det fordi det er populært å servere til viktige personer som overhodet ikke har greie på øl, men som synes det er stas å drikke øl selv om de ikke liker det. Selv om det smaker pyton og ikke har noe med øl å gjøre. Men det er blitt så populært dette ale og pale og multer og honning og sviske-ølet til det bryggeriet som ligger langs fortauskantene nede på Laholmen i Grorusundet.
Klarer man seg ikke med pils, fatøl, bayer, book og litt midt i mellom?