Tiden raser

I år er det 20 år siden pappa Hans Holger Hansen døde. Samtidig er det 102 år siden han ble født.
Dessuten er vinteren et eneste kaos. Den er i alle fall ikke slik den var i fjor. Det meldes om snø, men ingen snø kommer. Det meldes om ti-femten cm snø. Det kommer to. Det meldes om fem kalde grader, det kommer like mange varme. Nei. Dette blir det ikke mange skiturene av. Og på fjellet, blåser det så mye på toppene at snødybden knapt kan måles.
Brakar melder om nye priser på bussbilletten fra 1. februar 2019. Det skal bli billigere å reise kollektivt. Men ikke så veldig mye billigere. Hvis det blir veldig billig å reise med bussen, blir det færre avganger. Hva vil folket ha. Som honnør-reisende betaler jeg 20 kroner for å komme fra Drammen til Konnerud. Det er behagelig. Behagelig er det også at bussene går nesten hele tiden. Det er bare å møte opp på holdeplassen. Bussen kommer snart… Suverent!

Medalen Maskin driver med graving av ny kloakk på Haglebu. I januar 2019.
Nydelig på Haglebu. Men lite snø.
Brakar melder om billigere bussbilletter!