Livet går videre

Det nærmer seg karneval i Brasil og Generalforsamling i MC4. Spennende hendelser begge to. Det skal bli interessant å se hva folka i Maracajau finner på under karnevalstiden. Noen ganger er det mye styr, andre ganger er det mer rolig feiring. Uansett blir det mye trafikk og folk her til helgen. Brasilianerne kommer. Både i anledning karneval og GA,
I mens går livet sin gang her hos oss. Både på anlegget og stranden. I dag kommer Jaciara på besøk. Hun med manikyr og pedikyr. Vil tippe hun får endel negler å stri med i formiddag.
I går var det tradisjonell strandgåing og vi observerte flere steder – nå er det blitt tre – hvor IDEMA markerer at det er gravet ned/utplassert skilpaddeegg eller unger. Hold dere unna. La de små være i fred! IDEMA: Miljøvern og dyrebeskyttelse for å si det enkelt.
Så fikk vi hyggelig besøk av Marit og Magne Hetlelid (MC1). De har vært her en stund nå og skal hjem i morgen, torsdag 28. februar. Det skal våre gode naboer i casa 41 også – Anne Berit og Helge Mork.

Fredet område. Hold dere unna…. skilpaddeunger er på vei!
Vet ikke helt hva dette er, men det ser ut som en liten hai. Havkatt, kanskje. 60 cm lang.
Koselig besøk. Marit og Magne Hetlelid fra Moi og MC1.