Vinter på godt og vondt…

Den siste tiden har det vært skikkelig vinter på Haglebu. På godt og vondt. Nydelig vær, flott skiføre, herlig vinter… Men snøen har også satt spor. Kommet i store mengder. Hyttetakene begynner å bli belastet og med snøen som er meldt i dagene som kommer, betyr det at noen kanskje må krype til værs og ta tak i snøen som ligger på taket.
Men da det ikke snødde, var det herlig. Unike forhold for de som er skiglade og trives høyt til fjells i stikkende sol… Løype-kjørerne gjør en glimrende jobb i lavlandet og i høyden. Takk! Sist, men sant: Fatet (20 liter) med øl fra 7 Fjell er tomt…

Nesten snøfritt tak på Trollbu.
Trikkeskinner, knallvær og felleski.
Et lite vindpust på Natten, ellers har det vært utrolig stille i fjellet de siste dagene…
20 liter med herlig håndverkspils fra 7 Fjell er i mål for denne gang…