Den siste tiden har det vært skikkelig vinter på Haglebu. På godt og vondt. Nydelig vær, flott skiføre, herlig vinter… Men snøen har også satt spor. Kommet i store mengder. Hyttetakene begynner å bli belastet og med snøen som er meldt i dagene som kommer, betyr det at noen kanskje må krype til værs og ta tak i snøen som ligger på taket.
Men da det ikke snødde, var det herlig. Unike forhold for de som er skiglade og trives høyt til fjells i stikkende sol… Løype-kjørerne gjør en glimrende jobb i lavlandet og i høyden. Takk! Sist, men sant: Fatet (20 liter) med øl fra 7 Fjell er tomt…

Nesten snøfritt tak på Trollbu.
Trikkeskinner, knallvær og felleski.
Et lite vindpust på Natten, ellers har det vært utrolig stille i fjellet de siste dagene…
20 liter med herlig håndverkspils fra 7 Fjell er i mål for denne gang…