Klimaendring

Som vi har vært innom tidligere, det er sjeldent vær her i Maracajau og MC4. Helt siden vi kom. Lite sol, mye regn. Mange dager med skyet vær. Skikkelige regnbyger og kraftig vind. Uvant for oss som er vant til solrike, tørre dager.

Karnevalet er over for denne gang, eller dette er siste dagen. Brassene reiser hjem fra MC4 for denne gang. Noen kommer sikkert tilbake lørdag og blir til dagen etter. Men det stiler veldig av etterhvert her nå. Det samme med nordmennene. Snart er det bare Jorun og I som er igjen condoet.

Reidun og Åge reiser i morgen, Grethe, Liv og Bjørg reiser fredag. Så reiser Liv og Jarle og Marianne og Oddmund hjem neste torsdag. Og da er det kun oss igjen. Vi reiser til Norge mandag 18. mars og er i Drammen dagen etter…

Litt spesielt er det også at Marianna og Fred, våre gode naboer, reiser til Canada i morgen- og blir der i to år. Hun skal jobbe, han skal studere.

Storsentere til Gringoent i Maracajau. Her sier faktisk bildet ganske mye…
Småpikene fra Natal trivdes veldig i Maracajau under karnevalet.

I går traff vi noen koselige unge damer fra Natal. De var på karneval i Maracajau og hadde leiet hus i anledningen. De synes det var skikkelig spennende å besøke Maracajau og hadde flere festelige dager her.

Regn, regn, regn – eller chuva – som de sier i Brasil.

Det regner i dag. Håper det gir seg snart. Nå er det meget fuktig og ingen vind. Insektene boltrer seg og det er svært ubehagelig. I kveld blir det lobster. Alle de norske som er her skal spise. Tania lager tilbehøret for oss. Potet og salat. Så kommer kameraten til Fabiano og griller lobsteren.

Selfie er tingen – i Maracajau også!
Litt uvanlig gatebilde, sett med norske øyne.