GA og karneval!

MC4 begynner å fylles. Våre innfødte venner toger inn med biler, handlevogner fulle av matvarer, kofferter, ølkasser – barn og voksne. De som eier og de som leier. Hvor mange det til slutt bli i løpet av helger, er vanskelig å si. Men vi har flere vakter og flere som skal hjelpe til med diverse oppgaver. Telt er satt opp. Bord og stoler skal på plass etterhvert. Karnevalsfeiringen inne på MC4 skal starte i dag, lørdag, kl. 17:00. Med orkester. Hver og en sørger for mat og drikke. Samme tidspunkt braker det løs i Maracajau også.
Generalforsmlingen i går gikk kjapt og smertefritt. Bra! Møtet ble avsluttet med pizza og cola…
Marianne og Oddmund – Reidun og Åge – Jorun og PerH skal inn til Maracajau for å føle på stemningen før det braker løs er inne. Så går vi hjem litt tidlig for å oppleve kvelden på anlegget…
For de som lurer på været… +30 grader. Lette skyer og vind. Perfekt!

Stemningsfullt å vandre veien fra MC4 til Maracajau sånn ca. kl. 18:00.
Generalforsmlingen i MC4 fredag 1. mars 2019.