Tiden renner ut

Oppholdet i Maracajau og MC4 er på hell. Det er snart over for denne gang. Hjem til Norge og snø og glatte veier. Påsken står for døren om ca. en måned. Felleski. Preparerte løyper. Gleder oss til det også… Men akkurat nå er livet bare så herlig her! Vi har en uke igjen. Den tiden går fort. Kunne kanskje vært et par uker til.
I dag har været vært på vår side igjen. Herlig. Akkurat slik det skal være. Gåtur til Manoa med Marianne og Oddmund. Innom Seilet på veien tilbake. God caipirinha. Venter på Joas. Møte om diverse ting som bør endres/fikses på. Det er mye som står på blokka. Håper han kommer før vannet tar bilen hans. Joas kjører nemlig snarveien langs havet og når vannet stiger, øker faren for at han ikke kommer hjem til Natal igjen. Havet er nådeløst…
Det er veldig rolig hos oss nå. Men håper det kommer brasilianere til helgen. Det er bestandig stas. For torsdag reiser jo Marianne og Oddmund og Liv og Jarle. Da er det kun to norske igjen her på MC4. De ansatte liker det slik. Vi fra nord er mindre kravstore enn arbeidernes landsmenn. De forlanger mer… Derfor. Mye mas, sier de. Det tror vi på. Eller vi vet det er slik. Men ingen sure miner for det. Bare smil og latter og godt humør.
I går kveld var vi forresten på campingen…. eller rettere sagt Aldeia camping og restaurant.
Koselig sted med flott utsikt og hyggelig atmosfære. Anbefales!

Aldeia Camping og restaurant. Hyggelig og ordentlig. Ligger mellom Panzaen og Seilet.
Aldeie – et hyggelig bekjentskap. Bra mat. Fine omgivelser.
Kjempefornøyd fisker. Dagen er reddet!
Motivene er mange langs stranden i Maracajau…
Motivene er mange langs stranden i Maracajau…
Aldeia Camping og restaurant. Hyggelig og ordentlig.