Søppel i sentrum

14 norske MC4-eiere ga 1700 R$ til Fabianos søppelprosjekt – Gjør Maracajaú ren og pen! Og takk for det!

Det er flott og det ble tatt veldig godt i mot. Både av Fabiano og hans kamerater som driver med prosjektet, men også av Maracajau og ordføreren og kommunen. Det er sistnevnte som skal sørge for tømming og nye poser.
Tror vi har skaffet oss mye goodwill etter dette. Og Fabiano og karene står på å lager søppelbøtter, stativer, plakater og oppheng. De har hatt allmøte på kirkebakken/torget i Maracajaú og informert om en renere og penere by – hvem står bak, hvorfor og hvordan. Mange møtte opp – så får vi håpe at ting blir enda bedre etterhvert. Den neste på programmet er å informere på skoler og idrettslag/fotballmiljøer. Så har kameratgjengen også laget Maracajaus første leskur!?! Mens man venter på bussen…. Herlig!

Det ligger ganske mye jobb bak. Det er ikke bare søppelkassene som skal produseres.
Resultatene blir meget bra og står i fin stil til resten av sine fargerike omgivelser. Flott arbeid!
Mange hadde møtt opp for å hør om det nye søppelprosjektet – et renere Maracajaú.
Fabiano taler til folket fra kirkebakken. Maracajaús første leskur er på plass…!