Celine på Trollbu

Mandag 17. februar 2020. Celine (9) er på besøk. Hun kom sammen med mommo Jorun i dag. Med bussen til Eggedal.
Nå blir det skier, aking, snøhule og masse andre ting i dagene som kommer. Spill og konkurranser. Sminking og makeup. Det blåser ganske ekstremt her i dag. Og snøen fyker rundt hytteveggene. Utrivelig. Ikke særlig greit å være ute. Det ble verre utover ettermiddag tidlig kveld. Håper det gir seg.
Inne på Trollbu var det full sminking av alle. Det var jo greit, men ikke like greit å fjernet sminken igjen.
Det sto fiskeboller i hvit saus på menyen til middag. Det smakte veldig godt. Så ble det NRK Super og Svarte-Per.
Tirsdag 18. februar bestemte vi oss for å gli bort til Fjellstua på ski. Det var bra vær, men kraftige vindkast. Vi gjorde avtale med Siri og Harald og barnebarna Hektor (1) og Henni (4) og traff dem på Fjellstua. De spiste vaffel og drakk kakao. Jorun tok en kopp kaffe og jeg en øl. Det var mange andre som også besøkte Fjellstua denne dagen. Vi var vel der mellom 13 – 15. Så ble det bakkene opp igjen. Celine er flink til å gå på ski. Både nedover og oppover. Så ble det middag etterhvert. Oksestek, fløtegratinerte poteter, soppsaus og grønnsaker. Det smakte fortreffelig. Mektige greier og vi ble aaaaalt for mette… Mommo og Celine gikk ut og ordnet lys i snøhula. Koselig. Så ble det «Alle sammen sammen» på NRK Super (arkiv). Sesong 2. I går holdt vi liv i sesong 1. Og det er flere å ta av. Hjeeeelp!
Onsdag 19. februar. Nydelig vær i dag. Sol og knallblå himmel. Minus 1 grad. Vind, men den ga seg ganske mye. Celine og mommo skal på ski. Så ble det gjemsel etterpå. Vi skal fyre opp i grillhytta for pølsefest i ettermiddag. Det tok litt tid for å rydde opp, vaske og så få fyr på peisen… I grillhytta. Pølsene smakte, og marshmallowsene like Celine.