Kampen

I disse dager er det kamp mellom vinter og vår. Den ene kjemper videre. Den andre når ikke helt fram – ennå.
I Sande prises våren. Barnehagen er åpen. Det samme er skolen. Adelén har fått ny hjelm og Celine har fått ny sykkel. På Haglebu frister preparerte skiløyper mange med nok en skitur eller to. Det tar ikke slutt, bare snøen holder ut. Og det gjør den. Natt til 4. mai snødde det igjen. Selv om det bare kom et par cm – holder det nå. Det er nok. Det var nok med et kvarters tid, så var terrassen kostet ren igjen. Kl. 12.00 begynte det å snø igjen. Og så kom det hagl.
Terrasse-vask må til. I alle fall når man skal olje etterpå. Veldig mye skitt og rester av diverse ting kom for dagen. Det ble også tid til å rengjøre tappetårn og slanger før nytt Key Keg fat fra Aass ble montert og testet. Det smakte.