Gunnar

I dag, på årets nest siste dag, ble Gunnar født for 56 år siden. Det har gått over tre år siden han døde, noe som ennå virker ufattelig. Tanker og følelser kommer innom med jevne mellomrom. Det er fortsatt uvirkelige at Gunnar ikke er sammen med oss lenger.

Gunnar var spesiell på mange måter. På mange positive måter. Han var ikke helt A4 bestandig. Ikke i alt han gjorde og alt han mente. Men han sa og gjorde det med sjel. Med vilje og mot. Han var hundre prosent i alt han sto for. Og han var dyktig på en svært beskjeden og stille måte. Han bare gjorde ting og maktet det meste…

Siden den varme sommerdagen 29. juni 2017 har det vært et stort savn. Gunnars person, utstråling og gjerninger  har svært ofte kommet tilbake i tanker og minner. Det er fortsatt vondt og meningsløst. Sykdommer til tross, han hadde så mye å gi. Han som aldri klaget over sin egen livssituasjon. Du var et godt og varmt menneske for oss alle, Gunnar – og du lever fortsatt sterkt i våre hjerter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.