Barmarkbesøk

Året er 2022 og mai er hvert øyeblikk forbi. Slik jeg ser det, burde april og mai bytte plass. Mai har langt i fra hvert den typiske vårmåneden. Starten på sommeren. Der var april mer passende. Mai har rett og slett vært dårlig, værmessig. Men vi har fått regn. Ganske mye regn. Vi trengte det. Det er kommet mer nedbør i fjellet enn i lavlandet. Kanskje strømutgiftene blekner litt snart…
Men. Nok om det. Naturen ligger der, uansett. Det er bare å bruke den. Man trenger ikke 25 varme og sol fra skyfri himmel for å gå i skog eller fjell. Det har vært ganske bra turvær i mai. Det skal måneden ha. Bare ta hensyn til at det kommer regn. Før nedbøren kom, var det utrolig tørt i fjellet.
Vi har gått turer, titt og ofte. Ikke de veldig lange, men fine og behagelige turer. Vi har det jo så travelt med alt mulig annet, hva det nå enn er. 12. mai fikk vi besøk av Berit, Joruns venninne. Hun ble noen dager. Hyggelig å få besøk av Berit. Hans Marius kom rett fra jobb 16. mai og ble til grunnlovsdagen etter. Nok et hyggelig besøk. Supert. Så var vi sammen med Svelvik-mafiaen en dag. 22. mai. Der gikk jeg meg vill i menyen på kameraet og resultatet ble makrofotografering mesteparten av tiden. Og motivene var jo absolutt ikke så små… Uansett. Her er noen fjellglimt fra mai 2022…