Fjord og vidde

Nå er vi snart halvveis i juli og mange er i feriemodus. Ikke alle reiser vekk. Noen holder seg ved teltene. Jorun og I skal vel ikke så veldig mye. Ferdes mellom sjø og land. Supert det. Leiligheten på Brygga er snart på høyden. Slikt tar tid, men det er blitt veldig bra og Jorun er fornøyd.
Haglebu utvikler seg stadig og hyttetomter og nye hytter dukker opp med jevne mellomrom. Det vokser seg til på Storlifjell. Her skjer det mye. Har hatt hyggelig besøk på Trollbu av Birgitte og Hans Petter og hyggelig besøk på Brygga av Helle og Torsan. Har gått fine turer på begge sider av strømmen og har vært med Svelviks dronepilot Inge Reidar Astor Jensen på oppdrag på Batteriøya. Det er digre båter som kommer rekende. Skummelt store. Her kan du se Inges video…
Vi ble med Gro og Knut Bråthen på tur på Hurumlandet. Opp til Orologen. En forsvarsstilling brukt under både 1. og 2. verdenskrig. Kanskje ikke så mye brukt, men den sto nå der og det gjør den fortsatt. For fjorten dager siden tok Bjørg og Håkon Rørvik tok oss med på tur. Blant annet Ebbestadvannet… Vet ikke helt hvor vi var hele tiden, og det var det ikke så mange andre som var klar over heller. Men vi kom da oss tilbake til bilen og det ble en fin tur uansett. For de som ikke har fått det med seg, er det bare å klikke på bildene så blir de endel større… God ferie til dere alle!