På langs

August ble en variert tid. Mange opplevelser. Mye turing. Svelvikdagene, ran, graving, sherpaer, båtskroting og fatboy-ligging. Dessuten gikk vi til Himmelvannet, som ligger på toppen av Knivsfjellet. Fantastisk utsikt over Drammensfjorden og nordre del av Vestfold. Turen kan utvides til en rundtur via Knivsvik. Det gjorde ikke vi. Men vi gikk langs stranda samme vei, men altså en god del lavere.
Så var vi sentrum av Svelvik under Svelvik-dagene og turing med Bjørg og Håkon til Stokken og til Røysjø. Fin tur det også. Spekeskinke ble kjøpt i av Vatnås i Gol. Den kommer i fra Spekeloftet i Hemsedal. Deles i to. Dene legges i pose i kjleskapet, den andre legges i fryseren.
Bilde fra Trollbu av Jorun og I er litt juks for det er ett år gammelt, tatt av Dag Sunnanå da han var på besøk i 2021. Han har vært innom i år igjen, sammen med Edna. Hyggelig. Dag er en eldre kollega.
Så ble endelig grøfta ferdig, etter mange dagers graving. Bare stein og røtter, så det tok tid. Skrot-båten Fram står på Bokerøya og skuer utover sjøen eller fjorden eller hva de nå enn kaller vannet som går forbi Svelvik. Strømmen kanskje.