Knödel 2022

From a few days in beautiful St. Johann in Austria. Together with good friends. Among other things, the Knödelfest in the city on 24 September. The weather was cold and there was snow on the highest mountain peaks. Slightly unusually cold weather for St. Johann in September. But we had some nice days in the nice city!
#StJohann, #Austria #Knödelfest, #Rainer

Eller for å si det på norsk…. Så havnet vi i St. Johann igjen. September 2022. Knödel fest. Sammen med flere fra rundt omkring Drammen. Vi hadde fine dager. Litt kjølig (det kom snø i høyden) og litt mye regn de første dagene, men ellers greit. Vi bodde hos Rainer. Det gjorde Skjelbred og Kittelsen også. Det ble ikke så mye i fjellet denne gangen. Dessverre. Men trivelig hadde vi det. Hyggelig å treffe Kristian Medalen fra Haglebu. Overraskende. Og som alltid…. hyggelig med Hege, Hilde og Berit! Legger ikke ut så mye. Det er like greit å se her!