Her og der

Ja her ble det mange bilder. Men det er over to måneder. Mars og april. I litt rotete oppsett. Litt her og litt der. Litt fra Brygga og litt fra Trollbu. Så er det også litt midt i mellom. Blant mye annet gikk Jorun Holmvass-løpet 2. april 2023. Strålende sol og nydelig skiføre. Hun smurte skiene denne dagen og gikk sammen med Signe. Vi hadde besøk av Nina og Trond, Birgitte og Hans Petter, Line og Jan Olav, Hanna og Sander, Liv og Lasse, Elin og Hans. Hyggelig. På brygga fikk vi besøk av Celine og Adelén og jeg traff Jannicke fra Hågenstad igjen etter en halv menneskealder. Vi var hos Gro og Knut og vi var hos Mette og Morten. Været snakker alle om. Og været var strålende i påsken og det var det senere i april også. En morgen var det hele 9 varmegrader klokka 07.30 og det var 19 varmegrader midt på dagen i Nesbyen 21. april. Vi var også på hyggelig besøk i krokstadelva, hos Hege og Roy og vi var på hyggelig besøk hos Tassen, Kari og Anders. Tassen var bare en helt herlig og kvikk liten go-ing. Har også vært på Marienlyst Pub, her kjenner man seg godt igjen. Håper de nye driverne lykke med å få det rette folket på besøk. Det er hyggelig priser og god pizza. De skal starte med intimkonserter også, ifølge ryktene. Elin og Kjell Magne har hytte på Haglebu. Kjell Magne Aalbergsjø var redaktør av Bilnytt og jobber nå i Opplysningrådet for veitrafikken. Vi var på riktig mange bilturer sammen i gamle dager. Kjempehyggelig…