Sommer’n kommer!

Sol og sommer, varme og deilige lyse kvelder. Det er bare å komme seg opp om morgenen. Benytte døgnet…
Jeg trodde ikke vinteren og snøen skulle slippe taket i år. Enormt. Men nå. Nå er det vår og sommer på en gang.
Det er viktig å benytte tiden. Ikke bare døgnet i dag, men dagene – ukene – månedene. Plutselig er det høst og det som verre er.
Det har vært travle dager. Merkelig måte å beskrive livet på, men det føles slik. Og det er naturlig nok selvforskyldt.
Kråkerøy med Marit og Carsten og Birgitte og Hans Petter og Karin og Line og Jan Olav og Hans Marius og Thea og Solveig og Jorun og meg. Flott dag ved elvebredden. Så ble det København med Tom og Kjell. Herlige deler av evigunge Sorgenfri-logen. Og Mellbystrand med Gro og Knut og Bjørg og Håkon og Greta og Sven. Det kommer man tilbake til… Flotte opplevelser alt sammen.
I tillegg har det vært endel greier som har skjedd i lavlandet. Dette har medført at Trollbu-livet er uteblitt til de grader. Ikke bra. Jeg trives andre steder også, men Hovdan 15 er noe spesielt.
Jeg har fått god opplevelser og hyggelig tilbakemeldinger fra Arne Berg og Kreftavdelingen på sykehuset. Etter mye mas fikk jeg endelig time for øyeoperasjon. 28. juni. Det høyre. Så var vi i Haukås og hedret Torsan. Han fikk æresmedlemskap i Drammen Slalåmklubb. Tilstede var selveste Aleksander Aamodt Kilde (Mikaela var ikke med) og masse barn og voksne som fikk medaljer og pokaler i forbindelse med sesongen som er over. Været i den ellers så hvit bakken, var enormt flott og varmt. Vi andre fikk pizza fra Jonas B og hjemmebakte kaker. Og jeg traff junior Winge etter mange år. Herlig stund i den gresskledde skibakken…
Nå venter også inntog av Gautnebs til Brygga og vi skal i bursdag til Celine (13) i Sande. Jeg skal ikke bruke det forslitte uttrykket nordfra om at dagene går, men det er jo akkurat slik det er.
Uansett. Det går ikke an å nevne det ofte nok. Benytt tiden. Gjør noe som kan glede deg selv og andre. Det skal mindre til enn du tror. Vi skrives om ikke så brått…