Fjellrypene

Publisert den

Å gå fra Langedrag til Haglebu høres langt ut. Og det er det. Nesten 25 kilometer. Og du bruker mesteparten av dagen. Er du heldig, er værgudene med deg. Du slipper sno og kuling og stive regnbyger som pisker deg i fjeset.
Hilde, Berit og Jorun gikk fra Langedrag til Haglebu fredag 8. september 2023.
Været var bra, sol og varme og lite vind. Det meste lå til rette for en flott naturopplevelse.
De brukte 9 timer og 37 minutter. Men stoppene var mange i det fine landskapet. Det er mye natur nyte underveis. Det er variert terreng. De gikk for eksempel gjennom bjørkeskog til Kolbjørnstølen. På en av toppene så de ut over store deler av Tunhovdfjorden. Det ble spising ved Holmevatn og de gikk videre forbi Dalabu. Bakkene opp mot Reinsjøen er tøffe og seige, slitne ben og muskler ber pent om mer hvile…

Jakthytta til Astrup på Slettehåla