Jula varer helt til påske…

Det gjør i alle fall snøen. Minst. Slik det ser ut i dag er skitur 17. mai helt innafor.
Været her til fjells har vært skralt den siste tiden. Dårlig med sol og varme. Fint for de skigale, men ikke for de som herjer når det er sommer og høst.
Dagene bedrives med å flytte snø. Fra ett sted til ett annet. Vi har kjørt snø ut i terrenget tre steder. Der er snakk om 8 meters lengde og to meters høyde. Here snakker vi tonnevis. Derfor er formen ganske bra. Men akk så kjedelig liv.
Det blir naturligvis tid til gåing, med eller uten feller. Søndre og Nordre, Kulturstien, Storlifjell . Det er trivelig det, men å gå i terrenget er jo noe annet. Det gleder vi (jeg) oss til. Jorun er svært happy med snøen og ski og løyper. Hilde har vært turvenninne et par ganger og de går langt. Ei halv fem-mil – minst.

Always wear a camera!