Antonsen på tur

Lørdag 25. mai møttes Antonsen-slekta fra Solbergmoen på Blaafarveværket.
Flott omgivelser, pent vær, ikke for varmt og svært lite regn… da bør det meste ligge til rette.
Og når det i tillegg var mye spennende å se på, artige historier og god mat. Da var det meste gjort.
Vi kunne vært over 70, det var litt over 40 som meldte sesg på og vi endte opp med 33. Det var sykdom, dårlig hukommelse og ødelagte føtter som får ta skylda for det. Vi som var der hadde det hyggelig og det skapte næring for gjentagelse. Therese, guide og koordinator på Blaa, var flott å samarbeide med – både før og underveis i arrangementet. Det er 11 år siden vi var samlet sist. Haglebu i august/september 2013. Det bør ikke gå så lang tid til neste gang. Skal ikke foregripe begivenhetene, men stedet Blaafarveværket fristet til gjentagelse!
Bildene under ligger litt hulter til bulter og de som har bidratt er Birgitte, Trond Bjarne og Roy.
Takk for en fin lørdag på Blaa.

Fremdeles undres du sikkert på hvem er denne Antonsenslekta er –  klikk her.
Klikk på bildene så blir de større!